Diákönkormányzat

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntünk ezen az oldalon, mely az intézmény diákönkormányzatának munkájával kapcsolatos információkat oszt meg Veletek.

A DÖK tagjai azért vállalták a képviselőséget, hogy az iskolai diákélet kihívásaival kapcsolatos nehézségekben segítségetekre legyenek, illetve ötleteikkel, ötleteitekkel színesebbé tegyék a közösség életét.

Munkánk során kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre is. Ha nehézséged támad, kitaláltál egy jó programot vagy akár képviselőként szeretnél részt venni a munkában, bátran keress meg egy jelenlegi DÖK tagot, szívesen áll rendelkezésedre!

Programjainkról, eseményeinkről ezen az oldalon valamint az iskolai hirdetőkön is tájékozódhatsz!

a DÖK csapat

Kecskeméten járt a DÖK

Egy korai, ám vidám indulást követően, némi utazás után a kanizsai képviselőtestület megérkezett Kecskemétre, ahol a jubileumi Patrociniummal egybekötött, egész rendtartományt átfogó DÖK találkozón vettünk részt, melynek programjában szerepelt Szentmise, városnézés és eszmecserékkel teli állófogadás.

Reméljük, a kapcsolatok kiépítése és a tapasztalatszerzés egy dinamikus és sikeres utat eredményez a jövőben.

Nagykanizsa, 2014. december 15.

Semsei Bálint István, DÖK képviselő

Elkészült a DÖK SzMSz

Elkészült intézményünk diákönkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata, mely a diáktestület munkáját dícséri.

A dokumentumban rögzítésre kerültek mind a tárgyi, mind a személyi működési feltételek. A következő tisztújításra már ennek fényében kerül sor.

A dokumentum ezen az oldalon elérhető.

KÉPTÁR

Pályázatok

FILMTÁR

DIÁKSAROK

FACEBOOK